За мен

PreviewСлед като сте на тази страница, явно ви е станало интересно що за човек списва този блог.  Какво да ви кажа? Всъщност съм почти нормална, като изключим случаите когато попадна на ново място - било то държава, град, остров или планина. Тогава се превръщам в самоходна машина за обикаляне и снимане, източник на болезнени крака и обща умора за моите спътници. На никой не му се нрави идеята за 12 часово препускане из улици, музеи или гори и планини. Напоследък проявявам повече съобразителност. Съгласявам се на по-продължителни престои по кафенета и кръчми.
За моя радост доста съм обикаляла по света и у нас (вече не ги броя), но май никога не е достатъчно. Пътуването е като шоколад - отвориш ли го веднъж не можеш да се спреш, докато не го изядеш целия.


Освен да пътувам обичам да правя и много други неща.
Преди години изкарах курс по скуба дайвинг и съм горд носител на една звезда по CMAS (което предполага, че имам някои основни умения по водолазен спорт). Също така обичам да яздя, но не ми се случва прекалено често напоследък. Занимавам се активно със спорт.
Друго какво? Писането започва да ми става огромна страст и този блог е само единият от трите, които започнах и активно списвам.


В другия си живот, този на работещ човек се определям като социален предприемач. Основател съм на:
www.wowsport.info
www.bgbeactive.org
www.trainersdepot.org
Повече за професионалното ми аз можете да намерите в LinkedIn https://linkedin.com/in/laskanenovaNo comments:

Post a Comment

Стокхолм през април и декември

Стокхолм е дом на прекрасни хора, страхотни гледки и град, който очарова. Градът е едновременно голям, но и много уютен, дори и крайните ква...