Кайт в Южен Мадагаскар

Неделя сутрин. Голяма чаша кафе. Компютър и мечти за пътешествия. Ровичкам из мрежата в търсене на нови дестинации, интересни снимки, вдъхновение. Отворила съм над 15 прозореца и щракам, гледам, обмислям, търся идеи за нова статия. Попадам на линк със странното заглавие ANTANDROY - People of the thorns. Преглеждам снимките в галерията, а после пускам филма. Мигновено попадам в свят на слънце, вятър, вълни, усмихнати лица, тичащи деца, невероятни изпълнения и всичко това на фона на Южен Мадагаскар!
madagaskar

За филма - ANTANDROY - People of the thorns;

"Преди да тръгнем натам, Мадагаскар беше само добро място за вятър и вълни. В момента, в който пристигнахме в Лаваноно, след два дена оф-роуд пътуване, открихме много повече. Срещнахме се с невероятни хора - Антандрои - хората от тръните. С тях споделихме своята страст към вълните и вятъра, а те от своя страна отвориха домовете си, показа ни обичаите си и начин на живот.
Никой не се връща от Лаваноно недокоснат. Няма начин да не оставите част от сърцата си тук."
Екипът на филма
  Мадагаскар

Защо да отделите 23 минути от времето си?

Гледайки филма ще се заредите с добро настроение и вдъхновение за приключение. Ще откриете комбинация от страхотно подбрана музика, красиви гледки, фантастични кайт изпълнения. Всичко, което ви трябва са 23 минути, добри тонколони, бърза интернет връзка и сравнително добър екран!

Филма можете да гледате тук: ANTANDROY - People of the thorns;

Приятни моменти и хубава неделя!

Comments

Popular posts from this blog

Стокхолм през април и декември

Около Уранополи - Гърция

Бяла Черква, Родопите